Sopimusehdot - Opiskelija Diili

SÄHKÖSOPIMUKSEN KESTO JA IRTISANOMISAIKA

Sähkösopimuksesi on voimassa tilauksen yhteydessä sovitun aloituspäivän mukaisesti.

Mikäli sinulla on määräaikainen sähkösopimus toisen sähkönmyyjän kanssa, sähkösopimuksesi Kotimaan Energian kanssa käynnistyy mahdollisimman pian nykyisen sopimuksesi päättymisen jälkeen. Uusi aloituspäivä voi olla maksimissaan 12 kuukautta alkuperäisen aloituspäivän jälkeen.

Sähkösopimuksesi on voimassa toistaiseksi. Jos haluat päättää sopimuksesi, se onnistuu kahden viikon irtisanomisajalla. Kotimaan Energian puolelta irtisanomisaika on yksi kuukausi.

SÄHKÖNKULUTUKSEN MITTAAMINEN

Kuluttamasi sähkön mittaamisesta vastaa paikallinen sähkön jakeluverkonhaltija. Jos käyttöpaikkasi mittaus on toteutettu etäluettavalla mittarilla, laskutamme sinua paikallisen verkonhaltijan ilmoittamiin todellisiin kulutusmääriin perustuen.

Jos etäluentamahdollisuutta ei ole tarjolla, laskusi perustuu paikallisen verkonhaltijan toimittamaan vuosikulutusennusteeseen.

SÄHKÖNKULUTUKSEN HINNOITTELU

Sopimusvahvistuksen mukainen hinnoittelu on voimassa toistaiseksi. Mikäli hintasi muuttuu, kerromme sinulle uudet hintasi viimeistään kuukautta ennen niiden voimaantuloa.

Sopimuksesi kuukausimaksu on kiinteä. Sopimuksen sähköenergian kulutus voi olla korkeintaan 1300 kWh vuodessa.

Jos sopimuksesi hinnassa perittävät verot tai muut näihin rinnastettavat viranomaismaksut muuttuvat, vaikutus sopimuksesi hintoihin huomioidaan muutoksen voimaantulosta alkaen. Ilmoitamme sinulle näiden vaikutuksesta hinnoitteluusi mahdollisimman pian saatuamme tiedon muutoksesta.

PERUUTUSOIKEUS

Jos olet tehnyt sähkösopimuksesi etämyynnissä, sinulla on kuluttajasuojalakiin perustuva oikeus perua sähkösopimus milloin tahansa 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Sinun ei tarvitse kertoa syytä peruutukselle.

MUUT EHDOT

Sopimusta tehdessä annat suostumuksesi siihen, että Kotimaan Energia voi tarkistaa luottokelpoisuutesi ja pyytää tarvittaessa ennakkomaksun tai vakuuden ennen sopimuksen alkua. Kotimaan Energian Opiskelija Diili -sähkösopimus on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaiden käyttöpaikkoihin kerrostalossa tai rivitalossa, joissa ei ole suoraa tai varaavaa sähkölämmitystä ja joiden sähkönkäyttö on alle 1 300 kWh vuodessa. Mikäli kulutuksesi ylittää sopimuksen vuosikulutusrajan, on Kotimaan Energialla oikeus siirtää sinut toiseen sähkösopimustyyppiin. Ilmoitamme muutoksesta kuukautta ennen voimaantuloa. Opiskelija Diilin voimassaolo edellyttää päätoimista opiskelua korkeakoulussa tai toisen asteen oppilaitoksessa. Kotimaan Energialla on oikeus tarvittaessa pyytää sinulta todistus opiskeluoikeudestasi, esimerkiksi kopion voimassaolevasta opiskelijakortista, tai muun vastaavan dokumentin. Sopimukseesi ja sen ehtoihin liittyvistä muutoksista tiedotamme sinua ensisijaisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Hintamuutoksissa ensisijainen tiedotustapa voi olla myös antamasi puhelinnumero.

Näiden ehtojen lisäksi sopimuksessasi sovelletaan yleisiä Sähkönmyyntiehtoja (sopimuksen tekohetkellä voimassa SME2014) tai niitä korvaavia vastaavia alalla käytettäviä ehtoja.

OLETKO UUSI ASIAKAS?

Mikäli sinulla on voimassa oleva määräaikainen sähkösopimus toisen sähkönmyyjän kanssa, ei Kotimaan Energian sopimus välttämättä pääse alkamaan sopimusvahvistuksessa ilmoitettuna aloituspäivämääränä. Sähkösopimuksesi Kotimaan Energian kanssa käynnistyy mahdollisimman pian siitä hetkestä lukien, kun nykyinen määräaikainen sopimus toisen sähkönmyyjän kanssa päättyy. Yritämme seuraavan 12 kuukauden ajan aloittaa toivomaasi sähkösopimusta.

Mikäli uusi Kotimaan Energian sähkösopimus on määräaikainen, alkaa sopimuksen määräaikaisuus uudesta aloituspäivämäärästä lähtien. Sähkösopimuksesi käynnistyy niillä ehdoilla ja hinnalla, jotka ovat mainittu sopimusvahvistuksessa. Tiedotamme sinua sähkösopimuksesi käynnistymispäivämäärästä aktiivisesti ennen sopimuksen voimaantuloa.

Reilua peliä

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin -merkkiä.

ASML:n Reilu Peli -merkki

Tietosuoja ja evästeet