Netto Diili

Kuluta silloin kun sähkö on halpaa – säästä kustannuksissa.

0,19 snt/kWh
+ Pörssisähkön tuntihinta
Perusmaksu alk. 3,99 €/kk
Sopimuskausi 24 kk

Netto Diili 24kk -sähkösopimus

Lisätietoa sähkösopimuksesta

Tuntitarkkaa pörssisähköä – säästä kuluttamalla edullisimmilla tunneilla
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi
0,19 snt/kWh
+ Pörssisähkön tuntihinta
Perusmaksu alk. 3,99 €/kk

Kuluta sähköä edullisimmilla tunneilla

Kuluta silloin kun sähkö on halpaa – säästä kustannuksissa. Suositun Netto Diilin hinta on aina ajan tasalla. Maksat sähköstäsi saman sisäänostohinnan kuin mekin – ilman lisättyä marginaalia.

Katso toteutuneet pörssisähkön hinnat

Asiakkaanamme kerrytät 365 ilmaista sähkötuntia vuodessa

Keskity oleelliseen, me huolehdimme lopusta. Sähkötunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköä - joka päivä. Viime heinäkuussa hyvitimme 6 546 866 ilmaista sähkötuntia asiakkaillemme. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat yli 10 miljoonaa ilmaista sähkötuntia, jotka hyvitetään heinäkuun energiakulutuksesta.

Vihreä valinta

Vihreä valinta saa voimansa vedestä, tuulesta ja auringosta. Se takaa, että valitsemasi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Vihreä valinta on lisäpalvelu, jolla kaikista Kotimaan Energian sähkösopimuksista voi tehdä vihreän. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Saat lisäpalveluista 1 kuukauden veloituksetta.

DIILIN HYÖDYT

Netto Diilin hinta on aina ajan tasalla. Maksat sähköstäsi saman sisäänostohinnan kuin mekin – ilman lisättyä marginaalia.

Netto Diili on pitkällä aikavälillä ollut asiakkaille edullisin sähkösopimustyyppi. Netto Diili 24 kk -sopimuksen avulla voit helposti säästää kodin energiakustannuksissa siirtämällä kulutusta halvemmille tunneille.

Katso sopimusehdot

Mistä on kyse?

Sähköenergian hinta on Suomen hinta-alueen toteutunut Nordpool Spot -tuntihinta, johon lisätään arvonlisävero sekä sisäänostokulu 0,19 snt/kWh. Perusmaksu alk 3,99€/kk. Sopimuskausi 24 kk. Hinnat sisältävät Alv:n 24 %.

Kotimaan Energian asiakkaat ovat alan keskiarvoa tyytyväisempiä.

90% vastaajista on tyytyväisiä asiakaskokemukseen sähkösopimusta solmittaessa Kotimaan Energialla.

77% vastaajista on tyytyväisiä palvelukokemukseensa Kotimaan Energian asiakkaana.

Lähde: Kantar TNS, 12/2019

ASIAKASSUHDE

+

EDULLINEN

=

PALKITSEVA

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tutustu meihin tarkemmin