Sähkösopimus opiskelijalle 8,90 €/kk

Opiskelija Diili -sähkösopimus on tarkoitettu yksiön tai pienen kaksion sähkötarpeisiin. Katso edut ja solmi opiskelijahintainen sähkösopimus!

120 h ilmaista sähköä uuteen kotiin
Kerrytä tunti ilmaista sähköä joka päivä
Kiinteä kuukausimaksu, ei muita kuluja
Asutko kimppakämpässä?
Valitse paras sopimus

Mutkaton sähkösopimus

Keskitä sinä energiasi opiskelijaelämään, me hoidamme sähkösopimuksesi helposti kuntoon.

Sähköenergian kuukausimaksu
8,90 €/kk
Diilin edut
Tienaa tunti ilmaista sähköä – joka päivä
Lisätietoa
Muuttaessa 120h ilmaista sähköä

Asiakkuus

Henkilötiedot

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite

Aloitus

Uusi sopimuksesi voi alkaa aikaisintaan 16 vuorokauden päästä.

Kampanjakoodi

Valitse lisäarvopalvelut sähkösopimuksellesi

Lisäarvopalveluista saat 1 kk veloituksetta.
4,90 €/kk

Uusiutuvaa vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaa sisältäen 5 € John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Lisätietoa

Sopimusehdot

Ole hyvä ja lue sopimusehdot ennen tilaamista:

Opiskelijasähköstä usein kysyttyä

Miten teen sähkösopimuksen?

Sähkösopimuksen tekeminen on mutkatonta! Solmi Opiskelija Diili helposti netissä osoitteessa www.kotimaanenergia.fi/opiskelija-diili. Sähkösopimuksen tekeminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa uuteen asuntoon.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09 315 81 632 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kotimaanenergia.fi viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää.

Voinko tilata opiskelijasähkön Ouluun, Tampereelle tai Jyväskylään?

Voit tilata Opiskelija Diili -sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen – opiskeletpa sitten Rovaniemellä, Turussa, Kuortaneella tai vaikka Helsingissä. Muista tilata sähkösopimus valmiiksi opiskelijapaikkakunnallesi hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Maksat asuntosi sähkössä kahdesta eri asiasta: kulutetusta sähköstä ja sähköverkon ylläpitämisestä. Kotimaan Energia laskuttaa sähköenergiasta ja sähkönsiirrosta veloittaa oman alueesi sähköverkkoyhtiö.

Miten voin vaikuttaa sähkölaskuni loppusummaan?

Opiskelija Diili -sähkösopimuksessa sinun ei tarvitse säännöstellä sähköä. Kuukausimaksu on sama kerta toisen jälkeen.

Kokosimme muutamia energiansäästövinkkejä, jos kuitenkin haluat vaikuttaa sähkön kulutukseesi. Lue lisää: https://www.kotimaanenergia.fi/energiansaastovinki...

Miksi saan kaksi sähkölaskua?

Toinen laskuista on sähkölasku eli itse sähköenergian kustannus ja toinen on sähkönsiirron kustannus eli verkkolasku. Sähkölaskussasi on Kotimaan Energia Oy:n nimi ja verkkolaskussa alueesi sähköverkkoa hoitavan yhtiön nimi.

Voinko saada Opiskelija Diili -sähkösopimuksen tuuli-, vesi- tai aurinkosähkönä?

Totta kai! Vihreä valinta -lisäpalvelulla voit tehdä sähkösopimuksestasi vihreän. Se takaa, että sähkösi on 100 % uusiutuvaa ja tuotettu tuuli-, vesi- ja aurinkoenergian yhdistelmänä. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron vuosilahjoitus John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Vihreän valinnan avulla John Nurmisen Säätiö voi poistaa 25 kg sinilevää Itämerestä. Saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Voit helposti valita Vihreän valinnan Opiskelija Diilin tilauslomakkeella.

Lue lisää Vihreästä valinnasta täältä: https://www.kotimaanenergia.fi/kampanjat/vihrea-va...

Olen muuttamassa uuteen kotiin. Voinko tilata Kotimaan Energian Opiskelija Diilin, vaikka minulla olisi määräaikainen sähkösopimus voimassa toisella sähkönmyyjällä?

Kyllä voit. Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa muuton yhteydessä. Voit helposti solmia Kotimaan Energian Opiskelija Diilin muuttaessa, ja me huolehdimme vanhan sähkösopimuksesi irtisanomisesta nykyisen sähkönmyyjäsi suuntaan. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Kotimaan Energian muuttoetuna tarjoamme 120 tuntia ilmaista sähköä muuton yhteydessä. Etu näkyy heti ensimmäisellä Kotimaan Energian sähkölaskulla.

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Lue lisää

Tietosuoja ja evästeet