Kaikki tiedotteet

20.12.2019 | Uutinen

Hyvää joulua ja menestyksestä uutta vuotta 2020. <3

Joulunodotus - mikä ihana aika leipoa pipareita, kurkkia tonttuja ikkunoista, kuunnella joululauluja ja askarrella joulukoristeita. Pihoilla loistaa jouluvalot ja kohta kodin valtaa joulukuusen raikas tuoksu. Joulu on erinomainen syy vaalia tärkeitä suhteita, ja paras joululahja on antaa läheisille yhteistä aikaa. Pitkä odotus palkitaan nyt. <3

Vuosi 2019 on kohta takana ja koko Kotimaan Energia kiittää kaikkia asiakkaita menneestä vuodesta. Paljon on mahtunut yhteen vuoteen! Olemme muun muassa lahjoittaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa yli 200 000 euroa John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille ja palkinnut uskollisia asiakkaitamme yli 6,5 miljoonalla ilmaisella sähkötunnilla. Odotamme innolla tulevaa vuotta 2020, sillä me aiomme tehdä siitä asiakkaillemme entistäkin palkitsevamman.

Kotimaan Energian koko henkilökunta kiittää sinua menneestä vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2020! Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii. Käy osallistumassa Sähköä ilmassa -arvontaan ja voit voittaa laatuaikaa sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Palkitse sinulle läheinen ihminen ja näytä, että välität! Alla jouluterveiset meidän Santerilta, Hannalta, Jenniltä ja Jovanilta!


Tietosuoja ja evästeet