Muut sähkösopimukset

Me tarjoamme mutkatonta sähköä kaikkiin koteihin. Valitse määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, ja päätä hinnoittelumalli itse. Löydä sinulle sopivin tuote ja tee sopimus hetkessä. Kotimaan Energian asiakkaana voit nyt tienata tunnin ilmaista sähköä joka päivä! Lue lisää edusta osoitteessa www.kotimaanenergia.fi/uskollisuus.

Suosituimmat sähkösopimukset löydät täältä ›

Lue lisää

Tienaa tunti ilmaista sähköä – joka päivä
Mutkaton valinta – kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
Muuttaessa 120h ilmaista sähköä
6,22 snt/kWh
Perusmaksu 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk

Lue lisää

Tienaa tunti ilmaista sähköä – joka päivä
Vihreä valinta – kaikki sähkö voi olla vihreää
Muuttaessa 120h ilmaista sähköä
6,79 snt/kWh
Perusmaksu 3,90 €/kk
Sopimuskausi 12 kk

Lue lisää

Tienaa tunti ilmaista sähköä – joka päivä
Vihreä valinta – kaikki sähkö voi olla vihreää
7,98 snt/kWh
Perusmaksu 3,10 €/kk
Sopimuskausi jatkuva

Kotimaan Energian asiakkaaksi

Kun teet kanssamme sähkösopimuksen, lähetämme Sinulle joko sähköpostitse tai kotiisi postitse tilausvahvistuksen, josta näet sopimusehdot ja hintatiedot kirjallisena. Kun teet sopimuksen puhelimitse on sinulla kuluttajasuojalain etämyyntisäännösten mukainen peruuttamisoikeus 14 vuorokautta sopimuksen syntymisestä. Jos sinulla on kysyttävää sopimukseesi liittyen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

Soita meille: 09 315 816 32

Laskutus

Laskutamme kuusi kertaa vuodessa, kahden kuukauden välein. Kotimaan Energian laskutus perustuu verkonhaltijan ilmoittamiin ja ylläpitämiin sähkönkäyttötietoihin ja -arvioihin.

Muut sopimusehdot

Sopimuskohtaiset sopimusehdot löydät tilausvahvistukseltasi. Noudatamme sähkönmyyntiehtoja SME2014.

Kuluttaja-asiakkaan oikeudet

Käytännön tietoa energiankuluttajanoikeuksista ja energiankuluttajan tarkistuslistan löydät osoitteesta www.energiavirasto.fi/kuluttajan-oikeudet.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa sopimuksista aiheutuneet riitaisuudet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ohjeet valituksen tekemiselle löytyvät osoitteesta www.kuluttajariita.fi.

Reilua peliä

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin -merkkiä.

Reilun Pelin -merkki

Tietosuoja ja evästeet